Solhverv Privatskole


Solhverv Privatskole blev grundlagt i 1934 af Jørgen Graae Rasmussen. De første 4-5 elever blev undervist rundt om Jørgen's kateder i hans embedsbolig.

Skolen blev grundlagt som dags- og kostskole og havde i 1978 130 dagselever og 70 kostskoleelever. I 1989 lukkede kostskolen.

I dag er Solhverv Privatskole den eneste skole i Mariagerfjord Kommune, som tilbyder et fuldt forløb fra 0. til 10. klasse. Der er ca. 335 elever på skolen og en lærerstab på 25. Skolen har egen SFO for eleverne fra 0. til 3. klasse.

Vores første prioritet er at styrke elevernes faglighed. Det gør vi ved at sikre, at alle vores elever trives og har de rette rammer for undervisning. Glade børn lærer mest.
Vi har en struktureret hverdag, så børnene ved, hvad de skal.

Gensidig respekt er vores krav til alle på skolen. Det gælder elever/lærere, lærere/lærere, elever/elever og lærere/elever i mellem. Derfor forlanger vi også, at der er ro i klasserne, når der undervises, og vi accepterer ingen form for mobning på skolen.

Dette sammen med vores gode fysiske forhold - med en grøn skolegård på ikke mindre end 8 tønder land - giver rammerne for at vores elever udvikler sig som hele mennesker.

Vi vil gerne kunne give eleverne et godt solidt grundlag at komme videre på, både personligt og fagligt. En reel handlekompetence.

Se Solhvervs formål og værdigrundlag

Vil du vide mere om skolen, er du altid velkommen til at ringe eller besøge os.